VÅRA TJÄNSTER

Svenssons måleri verkar i Huskvarna med omnejd och åtar sig både små som stora uppdrag för fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, byggfirmor och privatpersoner.

Våra målare är erfarna och duktiga och utför alltid noggranna och effektiva arbeten. Vi har även egen byggställning vilket gör att vi snabbt kan vara på plats och komma igång med nya uppdrag.

Vid vårt dagliga arbete är det främst kvalitén på vårat arbete och påverkan på miljön som vi anser vara de viktigaste delarna. Företaget är också medlem i Måleriföretagen och verkar under deras krav på miljö och kvalitet, något som förstås utgör en extra trygghet för måleriets kunder.

maleriforetagen_rgb

Exteriör målning

Trä eller putsfasad, oavsett vilket så skall underlaget få en fasadtvätt och sedan bestrykas eller sprutmålas. Fokus är alltid att skapa den bästa finishen och kvaliteten för att hålla länge.

Interiör målning och tapetsering

Vi kan erbjuda måleritjänster med hög kvalitet för att modernisera, fräscha upp, spackla och göra dekorativa rum och hem. Vi hjälper dig med både kulör och färgval och har även egen brytmaskin för att få exakt den nyans du önskar till en enhetlig känsla eller kanske till en fondvägg.

0_Gj-co-logo

Samarbetsparnters

Caparol_logo